ΚΙΝΗΣΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ 6-7/11

Weather forecast

ΚΙΝΗΣΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ 6-7/11

Μικρή αλλαγή φαίνεται στα μέχρι τώρα στοιχεία για το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και το Σάββατο. Η δυνατότητα πρόγνωσης παραμένει δύσκολη καθώς τα στοιχεία αλλάζουν συνεχώς! 

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα  ο καιρός θα διαμορφωθεί ως εξής:

ΘΕΣΣΑΛΙΑ: Μετά το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται μικρή επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους ασθενείς χιονοπτώσεις/νιφάδες  σχεδόν σε όλη την περιφέρεια. Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι λίγο πιο αξιόλογα στην Δυτική και Νότια Θεσσαλία, όσο πιο βόρειο-ανατολικά τόσο λιγότερα. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενδέχεται η αστάθεια αυτή να «τροφοδοτηθεί» με νέες χιονοπτώσεις από τα ανατολικά του νόμου τα οποία φαίνεται να επηρεάζουν κυρίως την Μαγνησία και τις Σποράδες. Δεν είναι όμως  προς το παρόν ξεκάθαρο το ποιες περιοχές θα επηρεάσουν και για πόση ώρα.

Η θερμοκρασία παρόλα αυτά θα σημειώσει σημαντική πτώση καθώς σε ορισμένες πεδινές περιοχές θα πέσει ακόμα και στους-10 βαθμούς Κελσίου.

τα φαινόμενα θα είναι πολύ εξασθενημένα οπότε δεν αναμένεται κάποια αξιόλογη χιονοστρωση. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΈΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ έτσι μπορεί να υπάρχουν αλλαγές καθώς το σύστημα που επηρεάζει την χωρά μας είναι πολύ ασταθές!

* Επίσης τις επόμενες ώρες θα υπάρχει ενημέρωση συγκεκριμένα και για την πόλη της Λάρισας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *