ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Weather forecast

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΥΨΗ ΒΡΟΧΗΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!⛈

Εντυπωσιακά ύψη βροχής καταγράφηκαν τους τελευταίους 2 μήνες στα παράλια του νομού Λάρισας και γενικότερα στον δήμο Αγιάς. Ενδεικτικά, σύμφωνα με τον  μετεωρολογικό σταθμό στην Βελικα Λάρισας  ( κλικ εδώ)  έχουν καταγραφεί 410 χιλιοστά βροχής από την αρχή του έτους, από τα οποία τα 320 χιλιοστά βροχής έχουν σημειωθεί μόλις τον Φεβρουάριο!

Για να καταλάβει κανείς την ποσότητα του νερού που καταγράφηκε το τελευταίο διάστημα σε περιοχες του δημου Αγίας, φτάνει να σκεφτεί ότι ο μέσος όρος ετήσιων βροχοπτώσεων για την πόλη της Λάρισας κυμαίνεται στα 400-450 χιλιοστά βροχής.

Λόγω λοιπόν αυτής της ασυνισθιστα  για την περιοχή μεγάλης συγκέντρωσης νερού έχουν προκληθεί σοβαρα προβλήματα στον δήμο (υπερχείλιση χειμάρρων, κατολισθήσεις κλπα).

ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!⚠⛈

Για άλλη μια φορά σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο δήμος Αγιάς και κυρίως τα παράλια θα πληγούν τις επόμενες μέρες από τρία  διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας (Σάββατο, Δευτέρα, Τετάρτη). Το Σάββατο και την Τετάρτη αναμένονται βροχοπτώσεις μέτριας έντασης κατά κύριο λόγο. Την Δευτέρα όμως τα φαινόμενα αναμένεται να είναι ισχυρά.

Τα επερχόμενα κύματα κακοκαιρίας σε συνδυασμό  με τον μεγάλο όγκο νερού που έχει συσσωρευθεί στην περιοχή το τελευταίο διάστημα μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην περιοχή!⚠⚠

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *