Σοβαρή επιδείνωση του καιρού

Weather forecast

Σοβαρή επιδείνωση του καιρού

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Πέμπτη σε όλη την χώρα με πτώση της θερμοκρασίας, ισχυρούς κατά τόπους βοριάδες και έντονες βροχές και καταιγίδες.

Τα πιο έντονα φαινόμενα και ο μεγαλύτερος όγκος νερού αναμένεται σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, και των Σποράδων. Στις συγκεκριμένες περιοχές υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης ισχυρών καταιγίδων ενώ αναμένονται και μεγάλα ύψη νερού στο σύνολο της ημέρας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των καταιγίδων θα είναι τα εξής:

•ηλεκτρική δραστηριότητα ⚡

•ισχυρές βροχοπτώσεις 💧

•Κατά τόπους χαλαζοπτώσεις ⛈

•ισχυροί άνεμοι πριν και κατά την διάρκεια εκδήλωσης καταιγίδας


Ο καιρός στην περιοχή της Λάρισας:

Στην περιοχή της Λάρισας αύριο Πέμπτη αρχικά νωρίς το πρωί αναμένεται καλος καιρός. Πολύ γρήγορα όμως ώρα με την ώρα θα αναπτύσσονται νεφώσεις οι οποίες ήδη πριν το μεσημέρι θα εχουν πυκνώσει σημαντικά. Από το μεσημέρι θα αρχισουν να εκδηλώνονται μπόρες και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από έντονα αστραπόβροντα. Βροχοπτώσεις  θα εκδηλώνονται μέχρι αργά το βράδυ ενω κατά διαστήματα θα εχουν μεγάλη ένταση. Τέλος η θερμοκρασία μέσα στην ημέρα θα σημειώσει πτώση και αναμένεται να κυμανθεί από 15 έως 27°C. (Η χαμηλότερη τιμή αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης).

⚠️Γενικά στον νομό Λάρισας δεν αποκλείεται κατά τόπους να σημειωθούν μεγάλα ύψη βροχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *