Το 4cast αναβαθμίζεται!

Weather forecast

Το 4cast αναβαθμίζεται!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε το 4cast περνάει από μια σημαντική αναβάθμιση, εισάγοντας νέες δυνατότητες και αλλάζοντας ολοκληρωτικά την εμπειρία πρόβλεψης καιρού που σας προσφέρουμε. Στόχος μας η ανάπτυξη ενός πλήρως ολοκληρωμένου ιστότοπου καιρού που θα παρέχει αναλυτικές και αξιόπιστες προγνώσεις καιρού για κάθε περιοχή.


Τι θα περιλαμβάνει η Αναβάθμιση;

Η αναβάθμιση θα βασίζεται πάνω σε 4 βασικά σημεία σχετικά με την πρόγνωση του καιρού, τα οποία παρουσιάζονται παρακάτω. Ωστόσο αναπτύσσουμε και άλλες παροχές τις οποίες θα αποκαλύψουμε σε επόμενο στάδιο.

1. Λεπτομερείς προγνώσεις 9 ημερών⛅️

Η νέα μας ιστοσελίδα θα παρέχει λεπτομερείς προβλέψεις καιρού για κάθε περιοχή. Επιπλέον οι προγνώσεις θα βασίζονται σε δεδομένα από το πιο έγκυρο παγκόσμιο καιρικό μοντέλο σήμερα, διασφαλίζοντας έτσι ακρίβεια και συνέπεια.

2. Τακτική ενημέρωση

Θα ενημερώνεστε πάντα σύμφωνα με τα πιο έγκυρα δεδομένα καθώς η πρόγνωση θα ανανεώνεται έως και 4 φορές την ημέρα.

3. Ωριαία πρόγνωση

Ακολουθήστε τις αλλαγές του καιρού με ωριαίες αναλύσεις. Σχεδιάστε την ημέρα σας γνωρίζοντας ακριβώς τι να περιμένετε κάθε ώρα.

4. Σχεδιασμός Φιλικός προς τον Χρήστη✅️

Έχουμε δημιουργήσει έναν σχεδιασμό που διευκολύνει την πλοήγηση. Η ανανεωμένη μας ιστοσελίδα θα εξασφαλίζει μια απλή αλλα περιεκτική εμπειρία στην πρόγνωση του καιρού.


Γιατί Αξίζει τον Κόπο;

Αυτή η αναβάθμιση στοχεύει στο να κάνει την εμπειρία παρακολούθησης του καιρού σας πιο ευχάριστη και ενημερωτική. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας παρέχουμε ακριβείς και εύκολα προσβάσιμες προβλέψεις καιρού.

Μείνετε Συντονισμένοι

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα για ενημερώσεις και περισσότερα. Η ανταπόκρισή σας είναι σημαντική καθώς συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας.

Αναμένουμε να δημοσιεύσουμε τη νέα μας ιστοσελίδα μέσα στον Ιούλιο του 2024, ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι με εσάς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *