28-4 Απριλίου: Σκόνη, ζέστη και βροχές

Weather forecast

28-4 Απριλίου: Σκόνη, ζέστη και βροχές

 

Ο καιρός της εβδομάδας: Σκόνη, ζέστη και βροχές

Θερμοκρασίες πάνω από τα φυσιολογικά

Μπαίνοντας σιγά σιγά στον Απρίλιο, ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρουσιάζει ο καιρός αυτής της εβδομάδας. Όπως φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο, η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί ελαφρώς πάνω από τα φυσιολογικά στο σύνολο της εβδομάδας. Παρόλα αυτά, πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο. 

 

Βροχερός καιρός στα βορειοδυτικά

Όσον αφορά της βροχοπτώσεις, αυτές αναμένονται μειωμένες ή κοντα στα φυσιολογικά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Αντίθετα μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται στην βορειοδυτική Ελλάδα και κυρίως την Ήπειρο όπου θα σημειωθεί ιδιαίτερα βροχερός καιρός με κατά τόπους έντονες βροχές και καταιγίδες. 

 

Έντονη μεταφορά αφρικάνικης σκόνης-λασποβροχές

Λόγω της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας πάνω από την νότια Ευρώπη και τους ισχυρούς νοτιάδες, μεγάλες ποσότητες αφρικάνικης σκόνης αναμένεται να επηρεάσουν την χώρα μας μεχρι και το Σάββατο. Ως αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα κατά τόπους θα είναι αποπνικτική, η ορατότητα μειωμένη ενώ αναμένεται να σημειωθούν και λασποβροχές. 

 

Τέλος για έγκυρες και αναλυτικές προγνώσεις με τα τελευταία στοιχεία, μπορείτε πάντα να βρείτε την πρόγνωση καιρού για την περιοχή σας από το μενού “Πρόγνωση καιρού” στην σελίδα μας.

Καλή εβδομάδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *